Na een geweldige workshop op zaterdag was het tijd om vroeg in de veren te gaan.
Want zondag rond 9.30 h zat de studio al weer vol met leergierige Bonsai enthousiasten!
Bjorn begon eerst met een rondje te maken om de bomen te bespreken zodat iedereen aan de slag.
Er werd stevig gewerkt door iedereen waarna Ruben chef-kok bij Restaurant Resy’s ons kwam verrassen met zijn lekkere befaamde spareribs.
Nadat iedereen zijn buikje rond gegeten had kon iedereen er weer stevig tegenaan om hun boom tegen de eind van de dag onder begeleiding van Bjorn af te werken.
Bjorn in the mood for it! Together with top chef Ruben
Patrick and Bjorn discussing his scots pine.
Work Work Work , Bjorn his favourite jam 😉
Beautiful Juniperus Sabina Acquired from Carlos Van Der Vaart.
Marco and Marcel Hard at work 😉
Francois starting to wire
Kevin and his big scotty
Before of Patrick his Pinus sylvestris
Before of this Sabina
Con very happy with the end-result
Endresult of Con his sylvestris pine
Marco his Lonicera
Delicious Spareribs of Restaurant Resy’s
Top-chef Ruben and in front of him Marcel enjoying the food
Marcel discussing his Larch
End result Marco his Lonicera
End result Kevin his big Pinus sylvestris
Bjorn showed some refinement work on the left, now the other half Marcel has to do on his own.
End result Marcel his Larch
End result Francois his Sabina
End result Marcel his Hawthorn
End result Patricks Pinus, what a beautiful one!
Eric his Sabina
Francois very happy with his results!!
A big thank you to Ruben from Resy’s Restaurant!
Ook zou ik Bjorn heel erg willen bedanken om deze workshop mogelijk te maken!
Iedereen heeft genoten van deze ervaring , we zijn gelukkig en blij je volgend jaar te zien!
Voor mensen die willen meedelen aan deze workshop volgend jaar, wees er snel bij want deze zal snel volgeboekt zijn!
vooraf inschrijven kan voor volgend jaar per email naar:
Recente reacties